Βόλεϊ

Βουβός πόνος στην κηδεία της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στη Ρουμανία-Στο μνήμα φανέλες Παναθηναϊκού και Εθνικής

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στη Ρουμανία.

Στην τελευταία της κατοικία οδήγησαν το μεσημέρι της Τετάρτης την Ρούξι Ντουμιτρέσκου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι του βόλεϊ και απλοί φίλαθλοι. Η σπουδαία αθλήτρια, που κόσμησε το ελληνικό βόλεϊ αγωνιζόμενη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών λόγω καρδιακής ανακοπής.

Πάνω στο μνήμα της τοποθετήθηκαν οι φανέλες της στην Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό μαζί με αντίστοιχες φωτογραφίες, ενώ στεφάνια και λουλούδια είχαν σταλεί από πλήθος κόσμου, πολλά εξ αυτών και από την Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα της, την οποία σχεδίαζε να επισκεφτεί στα τέλη Μαρτίου για να δει κι αγώνα του Παναθηναϊκού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ στη Ρουμανία, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσας, η οποία αφήνει πίσω της έναν 14χρονο γιο, που απέκτησε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον μεγάλο αθλητή του τάε-κβον-ντο που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα μία φωτογραφία των δυο τους με τον γιο τους επίσης τοποθετήθηκε κοντά στο μνήμα της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x