Βόλεϊ

Δύο σετ μακριά από την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στη σκιά της καταγγελίας της Τουρ για ρατσιστική συμπεριφορά -που δεν υιοθέτησε η CEV- θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τα δύο σετ που θα τον στείλουν στους «32» του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Να αφήσει εκτός σάλας τα εξωαγωνιστικά και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του θέλει ο Ολυμπιακός, που είναι δύο σετ μακριά από την πρόκριση στους «32» του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 3-0 σετ της Τουρ στο πρώτο ματς στο κλειστό του Ρέντη, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τις καταγγελίες του Καμερουνέζου Νάθαν Βουνεμπάινα για ρατσιστική επίθεση από οπαδούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η καταγγελία των Γάλλων στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) έπεσε στο κενό, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του παίκτη, όμως το κλίμα έχει δυναμιτιστεί. Μάλιστα, στην προπόνηση που έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Ρόμπερτ Γκρενό» υπήρχε ανηρτημένο ένα τεράστιο πανό με το μήνυμα «Όχι ατιμωρησία στους ρατσιστές».

Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, δεν έχουν αφήσει εντελώς ανεπηρέαστο το σύνολο του Πειραιά, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να αναφέρει σχετικά: «Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λοκομοτίβ Μπακού - Φόντε Μπαστάρντο Αζόρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x