Βόλεϊ

«Είμαστε εδώ για να νικήσουμε»

Το σύνθημα της νίκης έδωσαν Σωτήρης Δρίκος και Μενέλαος Κοκκινάκης στη συνέντευξη τύπου πριν τον δεύτερο τελικό κόντρα στο Μαυροβούνιο για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης της Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψουν απ’ το Μαυροβούνιο με την πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Λίγκα εμφανίστηκαν οι Σωτήρης Δρίκος και Μενέλαος Κοκκινάκης στην συνέντευξη τύπου πριν τον δεύτερο τελικό με το Μαυροβούνιο.

«Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τη φόρμα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα», ξεκαθάρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ενώ ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επεσήμανε «θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Σωτήρης Δρίκος (προπονητής Ελλάδας): «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Από την αρχή των αγώνων ξέραμε ποιες είναι οι απαιτήσεις, κάτι ανάλογο γνωρίζαμε για τους αγώνες με τη Σλοβενία γιατί ο στόχος είναι η πρώτη θέση του τουρνουά. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε αυτές τις προσδοκίες. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε το επίπεδό μας, και για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να δώσουμε όλη τη φόρμα μας. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες. Οι παίκτες είχαν τους αγώνες των πρωταθλημάτων, τις προπονήσεις με την εθνική ομάδα και τους αγώνες χωρίς κανένα διάλλειμα. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τη φόρμα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Σλόμπονταν Μπόσκαν (προπονητής Μαυροβουνίου): «Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Έπαιξαν καλά και οι δυο και γι’ αυτό το λόγο κρίθηκε στο πέμπτο σετ. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο. Σε αυτούς τους τελικούς δεν έχει μόνο ένα παιχνίδι, έχει δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσεις για να γίνεις πρωταθλητής. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά όπως στην Ελλάδα, εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στους παίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα γι’ αυτό φτάσαμε στον τελικό και όλοι οι παίκτες βοήθησαν στο να πετύχει αυτό το στόχο η ομάδα μας».

Μενέλαος Κοκκινάκης (αρχηγός Ελλάδας): «Αυτή η αναμέτρηση θα είναι πάρα πολύ καλή για τον κόσμο που θα έρθει να τη δει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Σίμο Ντάμποβιτς (αρχηγός Μαυροβουνίου): «Έχουμε φτάσει στο τέλος. Θα είναι υπέροχα να κερδίσουμε εμείς την πρώτη θέση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε πάρα πολύ την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορεί να κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Το πρώτο παιχνίδι ήταν μόνο το ένα βήμα για εμάς και προετοιμαζόμαστε για να φτάσουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x