Βόλεϊ

Εκτός προετοιμασίας ο αρχηγός

Ο Κώστας Προύσαλης προστέθηκε στις απουσίες της προετοιμασίας της Εθνικής βόλεϊ ανδρών ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Σλοβακία.

Χωρίς τον Κώστα Προύσαλη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών, η οποία προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Πόπραντ της Σλοβακίς (3-5 Ιανουαρίου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το χθεσινό χριστουγεννιάτικο ρεπό, όμως οι ατυχίες δεν σταματούν.

Μετά τον τραυματισμό του Μενέλαου Κοκκινάκη, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα και θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες και αυτόν του Σμαραγδή, απ’ την προπόνηση απουσίασε και ο Κώστας Προύσαλης.

Ο αρχηγός της Εθνικής ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο ξενοδοχείο, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάσταση του, αλλά από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης το προπονητικό τιμ έκανε την ανάλυση μέσω βίντεο των δύο φιλικών αναμετρήσεων με την Τουρκία, ενώ και στο αυριανό πρόγραμμα υπάρχει και πάλι διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x