Βόλεϊ

Ενίσχυση για Ολυμπιακό

Την απόκτηση του 31 ετών κεντρικού, Χρήστου Κιόση, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Παίκτης του ΤΑΑ Ολυμπιακός, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα είναι ο Χρήστος Κιόσης ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και ανακοινώθηκε.

0 31 ετών κεντρικός, που αγωνιζόταν στη Λαμία και αποκτήθηκε με τη μορφή ανταλλαγής (η Λαμία πήρε ον Γιώργο Παπαδόπουλο), θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος παίκτης, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα ν' ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Έχω έρθει με πολύ όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x