Βόλεϊ

Το νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ, με τη συμμετοχή δέκα μελών, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πριν την έναρξη της ημερήσιας διάταξης για το νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ, εγκρίθηκε η εγγραφή τριών νέων ΤΑΑ στη Λίγκα. Πρόκειται για τον Πήγασο Πολίχνης, τον Αριστοτέλη Σκύδρας και τον Άθλο Ορεστιάδας, τα μέλη των οποίων καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων επτά ομάδων.

Επίσης, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρήσης 2021-22 και ο οικονομικός προϋπολογισμός της νέας σεζόν.

Διεξήχθησαν αρχαιρεσίες, με τη θητεία της νέας διοίκησης να διαρκεί μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν οι: Δημήτρης Μιχαλόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Παντελής Ταρνατόρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χρήστος Καφτηράνης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Κώστας Παϊσιάδης (Π.Α.Ο.Κ.), Κώστας Παπασταθόπουλος (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων), Γιώργος Παπαδόπουλος (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Γιάννης Δανδάλης (Ο.Φ.Η.), Γιώργος Διονάς (Πήγασος Πολίχνης), Γιώργος Μαραντίδης (Αριστοτέλης Σκύδρας), Γιώργος Τσολακίδης (Άθλος Ορεστιάδας).

Μετά και τη συγκρότηση σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Α΄ Αντιπροέδρος: Χρήστος Καφτηράνης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ταμίας: Γιάννης Δανδάλης
Μέλη: Κώστας Παϊσιάδης, Γιώργος Διονάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαραντίδης, Γιώργος Τσολακίδης

Επιτροπή Πρωταθλήματος: Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδόπουλος. Μέλη: Παντελής Ταρνατόρος, Γιώργος Διονάς, Γιώργος Μαραντίδης.

Έγινε ενημέρωση για την ενίσχυση των ΤΑΑ από το ποσοστό του τυχερών παιχνιδιών.

Έγινε συζήτηση για το ζήτημα των ξένων. Επιβεβαιώθηκε η αρχική θέση των εκπροσώπων των σωματείων πως είναι έτοιμοι για πέντε ξένους.

Συζητήθηκε το ζήτημα της ενιαίας διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού μα επιφυλάσσεται.

Συζητήθηκαν διάφορα σενάρια για μικρές αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής της Volley League, όπως για επιστροφή στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, 5-6 και 7-10, αλλά το ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ.

Αποφασίστηκε να γίνει Σούπερ Καπ και τη σεζόν 2022-23.

Η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ η ημερομηνία αυτής θα αποφασιστεί σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x