Βόλεϊ

Έτοιμος να «σφραγίσει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μίντλεφαρτ στην Πυλαία στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών στη ρεβάνς του 3-0 σετ υπέρ του «Δικεφάλου» στη Δανία.

Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στους πέντε αγώνες μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και κόντρα στη Μίντλεφαρτ στην Πυλαία την Τετάρτη ετοιμάζεται να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών μετά το 3-0 σετ υπέρ του στην πρώτη αναμέτρηση στη Δανία την περασμένη Τετάρτη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως: «Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ, καθώς θα φέρει και την πρόκριση. Ένας από τους βασικούς μας στόχους στη χρονιά είναι και η καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι στις δυνατότητές μας.

Ξέρουμε όλοι ότι για να πάρεις μία νίκη ή μία πρόκριση πρέπει να αποδώσεις καλά και πρέπει το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι και να μην "πετάμε στα σύννεφα", επειδή νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, περνώντας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου στον Πειραιά για το πρωτάθλημα.
Έχουμε μεγάλο ρόστερ, 14 παικτών, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί και αυτό μας βοηθάει για τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x