Βόλεϊ

Έτοιμος για τους «16» ο ΠΑΟΚ

Στο Όσιγεκ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μούρσα στη ρεβάνς των «32» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία για τη ρεβάνς του 3-0 σετ κόντρα στη Μούρσα για τους «32» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς την αποστολή του «Δικεφάλου» ακολούθησε και ο Αντρέ Μπράουν.

Ο Καναδός κεντρικός δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς στην Πυλαία, αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο σετ για να «σφραγίσει» την πρόκριση και ο Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση για να έρθει η πρόκριση. «Έχουμε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να προκριθούμε. Πλέον, έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλό μας και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε».

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ ή ηττηθεί με 3-2 σετ, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 όλα θα κριθούν στο «χρυσό» σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x