Βόλεϊ

Ευχαρίστησε Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Ντάνιελ Γκάλιτς ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη. Παρελθόν ο Πενόλιο.

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντάνιελ Γκάλιτς, αλλά και το «διαζύγιο» με τον Ζακ Πενόλιο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν για ένα χρόνο με τον διεθνή Κροάτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κάζμα (Κουβέιτ 2012-13), την Αγιέλο Κοριλιάνο (Ιταλία 2011-12), Κούνεο (Ιταλία 2010-11), Μπλάντοστ Ζάγκρεμπ (2003-2010).

Ο 27χρονος ακραίος θα αντικαταστήσει τον Ζακ Πενόλιο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Μάλιστα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την οικονομική βοήθεια που έδωσε προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κάλυψε εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του διεθνούς Κροάτη ακραίου, Ντάνιελ Γκάλιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x