Βόλεϊ

Πετυχημένη πρόβα τζενεράλε για Παναθηναϊκό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού νίκησε 3-0 σετ την Καλαμάτα ’80 της Pre League σε φιλικό ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού νίκησε 3-0 σετ στο Μαρούσι την Καλαμάτα ‘80 σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Αλέξανδρο Ράπτη, με τον πρώτο να εκτίει τη στρατιωτική του θητεία και τον δεύτερο να είναι τραυματίας.

Επίσης, δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Στεφάνου και Λούκας Ρανγκέλ.


Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Γιάκομπσεν, Τσάτσιτς, Μάρκου, Μούχλιας, Πελεκούδας, Ρουσόπουλος, Μπαρμπούνης, Συναδινός, Στεφάνου

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης): Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητσέλης, Μπουσούνης, Δαλακούρας, Ξεροβασίλης, Ντόντης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μπούρας και Κατσιαφλάκας


Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Φάνης Ρουσόπουλος είπε πως: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για εμάς. Πήραμε χρόνο συμμετοχής αρκετά παιδιά και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα φιλικών μας και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x