Βόλεϊ

Για υπέρβαση πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχονται τη Μονπελιέ την Τρίτη στις 20:00 στο «Μελίνα Μερκούρη», στην προσπάθεια να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στους «16» του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Η ήττα του Ολυμπιακού με 0-3 σετ από τη Μονπελιέ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του CEV Cup βόλεϊ ανδρών στη Γαλλία, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την πρόκριση των «ερυθρόλευκων», αφού για να ανατρέψουν την κατάσταση θα πρέπει να νικήσουν 3-0 ή 3-1 σετ και να πάρουν και το «χρυσό» σετ στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε τα εξής: «Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε δύσκολο έργο μετά τον πρώτο αγώνα. Από ‘κει και πέρα, θα δώσουμε ότι έχουμε και θα προσπαθήσουμε με τις λίγες ελπίδες που έχουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.
Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, κάναμε μια κακή εμφάνιση στη Γαλλία και δεν παίξαμε με τον τρόπο που μπορούμε στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στον επαναληπτικό και θα παλέψουμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, για αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x