Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως η Λας Πάλμας έλεγξε το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε πως περίμενε καλύτερη απόδοση και θεωρεί πως έχουν τον απαραίτητο χρόνο μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να ετοιμαστούν για τη ρεβάνς.
Αναλυτικά: «Ναι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε αρκετές φάσεις χάσαμε τον έλεγχο του ματς. Θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Έχουμε, όμως, ακόμη χρόνο. Απομένει μία εβδομάδα μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».
Ο Δημήτρης Τζιάβρας τόνισε πως: «Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε γιατί χάθηκαν τα σετ, αφού σε όλα είχαμε τον έλεγχο. Κάποιες στιγμές που δεν είχαμε καθαρό μυαλό μας οδήγησαν στο να χάσουμε με αυτό το σκορ, το οποίο θεωρώ πως δεν είναι δίκαιο.
Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να πάμε στην Ισπανία με το κεφάλι ψηλά χωρίς να αφήσουμε αυτές τις δύο ήττες να μας επηρεάσουν».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






