Βόλεϊ

Γκόμεζ για τον σοκαριστικό τραυματισμό του: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία»

Μαθήματα ζωής δίνει μια μέρα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον ώμο ο Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του και δήλωσε σίγουρος πως σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Η εικόνα του Ερνάντο Γκόμεζ λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο προκάλεσε σοκ. Μια μέρα μετά, ο Βενεζουελάνος διαγώνιος του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ για τις πρώτες του σκέψεις και αισοδοξεί για την επιστροφή του στα γήπεδα.

«Ήταν μία δύσκολη στιγμή. Ετοιμαζόμουν να κάνω επίθεση και ένιωσα έναν δυνατό πόνο. Είμαι τόσα χρόνια στα γήπεδα και τέτοια εμπειρία δεν είχα ξαναζήσει. Μούδιασε ο ώμος μου. Στην αρχή πέρασαν πολύ άσχημα πράγματα από το μυαλό μου αλλά σε αυτές τις στιγμές πρέπει να επιβάλλεσαι στο σώμα και να ανακτάς την ψυχραιμία σου ώστε να μπορεί να το διαχειριστείς», δήλωσε ο Γκόμεζ στο volleyleague.gr, ενώ διατηρεί την αισιοδοξία του, παρότι δεν γνωρίζει ακόμα την έκταση της ζημιάς.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει στον ώμο αλλά είμαι αισιόδοξος πως δεν θα είναι κάτι πολύ βαρύ. Κρατάω την ηρεμία μου και κάνω καλές σκέψεις. Οταν είσαι αθλητής και ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να περιμένεις τέτοιες στιγμές», σχολίασε σχετικά και δήλωσε έτοιμος να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

«Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά. Με τη βοήθεια των γιατρών θα κάνω μεγάλη προσπάθεια για γρήγορη και σωστή αποθεραπεία ώστε να επιστρέψω γρήγορα. Ξέρω πως η ομάδα του ΠΑΟΚ με χρειάζεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Όσο για την βοήθεια που του παρείχε από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι ήσυχος και σίγουρος πως κάνουμε το καλύτερο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για το ενδιαφέρον και τους υπόσχομαι πως σύντομα θα είμαι κοντά στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x