Βόλεϊ

Ιντάλγκο: «Ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, είμαι εδώ για τίτλους»

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για να έρθουν οι επιτυχίες.

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ aνδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Πέμπτη (25/8) ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα.

Ο Κουβανός (με γερμανική υπηκοότητα) ακραίος αφίχθη στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 23:30.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων», ο Ιντάλγκο δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

«Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήρθα με την οικογένεια μου μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα, ξέρω και έχω ακούσει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι, λοιπόν, ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας και θα παλέψω, θα δώσω ό,τι μπορώ. Θέλουμε τίτλους, για αυτό είμαι εδώ, θα δουλέψουμε, για να πάρουμε ό,τι αξίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x