Βόλεϊ

Ήττα για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον Α’ όμιλο του Grand Slam της Ρώμης, για το παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ, οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη.

Για ένα σετ μπόρεσαν να κοντράρουν τις Ιταλίδες Τσικολάρι/Μενεγκάτι (Νο1), οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη (Νο32) στο εναρκτήριο παιχνίδι του Α’ ομίλου στο Grand Slam της Ρώμης.

Το ελληνικό δίσυμο ηττήθηκε με 2-0 (21-12, 21-17), καθώς δεν κατέφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ιταλίδων.

Επόμενος αντίπαλος για τις Αρβανίτη/Καραγκούνη είναι το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 κόντρα στις Γερμανίδες Μπέργκερ/Μπουθ (Νο16), οι οποίες ηττήθηκαν με 2-0 από τις συμπατριώτισσές τους Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ με 2-0 (21-14, 21-15).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x