Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Ήμασταν καλοί, αλλά χάναμε τη συγκέντρωσή μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volley League γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως πάντα υπάρχει ένταση και υπέρμετρη θέληση στα ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και θεωρεί πως για τον τρίτο τελικό το ερχόμενο Σάββατο η εμπειρία κι η κλάση των αθλητριών του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει εφησυχασμό και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αναλυτικά: «Αυτά τα παιχνίδια είναι με ένταση και θέληση από τις δύο ομάδες. Άλλες φορές βγαίνει σε καλή απόδοση κι άλλες όχι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλοί, σε κάποια σημεία χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.

Το τρίτο σετ, όπως τελείωσε με το challenge, το φοβήθηκα γιατί είναι συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστείς. Ευτυχώς, τα καταφέραμε στο τέταρτο και το πήραμε. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι τελείως διαφορετικό.

Το 2-0 δεν λέει τίποτα αν δεν αποδόσεις στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση και αθλήτριες με εμπειρία. Πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο προηγούμενα ματς και να σκεφτούμε αυτό του Σαββάτου σαν να είναι το τελευταίο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x