Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Όταν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κινδυνεύσαμε»

Στην υπενθύμιση πως η CSM είναι μια καλή ομάδα και πως δεν έπρεπε να υποτιμηθεί στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως ο κόσμος επηρέασε τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού κόντρα στη CSM Βουκουρεστίου, στάθηκε στην απόδοση στο πρώτο σετ και στην έλλειψη συγκέντρωσης στη συνέχεια, στο «ηλεκτροσόκ» που έγινε στις αθλήτριες για να νικήσουν στο «χρυσό» σετ και στο πως διαχειρίστηκαν τις δυσκολίες.

Αναλυτικά: «Είχα πει από το πρώτο ματς ότι η ρουμανική ομάδα είναι πολύ αξιόλογη με δυνατές αθλήτριες και φάνηκε σήμερα στο ματς. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε ένα μεγάλο γήπεδο άσχετο αν δεν είχε πολύ κόσμο και γενικά δουλεύει πολύ πάνω στο βόλεϊ.

Αγωνιστικά, μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο σετ προηγούμασταν με 21-17.
Εκεί, κάπου σε μια περιστροφή, "κολλήσαμε" και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και τους δώσαμε την ευκαιρία να πιστέψουν στο ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούμε στο "χρυσό" σετ που εκεί μπαίνουν πολλά πράγματα στην εξίσωση.

Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε ένα… ηλεκτροσόκ στα κορίτσια να μπουν να πάρουν το σετ σαν να μην είχε γίνει ο αγώνας ως τότε κι από την άλλη μπήκε και η δική τους ανασφάλεια και το άγχος στο ματς. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το ματς στο κρίσιμο σημείο, κρατάμε το τέλος και προχωράμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x