Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Παίξαμε από την αρχή δυνατά και προκριθήκαμε»

Στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και στη σοβαρότατα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την άνετη πρόκριση του «Δικεφάλου» επί της Μούρσα ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως έπαιξαν όπως έπρεπε για την πρόκριση, θεωρεί ότι ρίσκαραν στο σερβίς και πιέστηκαν, θεωρεί πως σταμάτησαν το μπλοκ τους στη συνέχεια και ζήτησε στο μέλλον περισσότερη εμπιστοσύνη, όμως έδειξαν πως διαθέτουν «μέταλλο».

Αναλυτικά: «Έγινε τελικά αυτό που περιμέναμε, ότι θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά όλοι ξέρουμε ότι, αν δεν παίξεις καλά και δεν εμφανιστείς όπως πρέπει, μπορεί να μπεις σε περιπέτειες. Ευτυχώς, στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ δυνατά και το πήραμε. Μετά στο δεύτερο σετ ήμασταν λίγο πίσω, και η Όσιγιεκ ρίσκαρε λίγο παραπάνω, όπως όφειλε, στο σερβίς και μας έκανε λίγο ζημιά.

Μετά, ευτυχώς καταφέραμε να σταματήσουμε την επίθεσή τους επάνω στο μπλοκ αρκετές φορές και, έτσι, νικήσαμε και πήραμε την πρόκριση. Η συνέχεια ήταν άνετη και χαλαρή, πήραμε και το τρίτο σετ, παίζοντας με πολλές αλλαγές, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο.

Φαίνεται ότι η ομάδα, αν βρεθεί πίσω στο σκορ, έχει κάποια στάνταρ, έχει πίστη σε αυτά που κάνουμε, αλλά δεν θα προτιμούσα να φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις συχνά. Αν "παίζεις με τη φωτιά" κάποια στιγμή μπορεί να "καείς" κιόλας. Υπάρχει, ωστόσο, "μέταλλο", δύναμη και εμπιστοσύνη και αυτό φαίνεται. Στα σετ που ήμασταν κοντά με τον αντίπαλο, αρκετά από αυτά τα κερδίσαμε. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ικανότητα και πίστη στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x