Βόλεϊ

Κασαμπαλής: «Πηγαίνουμε με φόρα στου Ρέντη»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έμεινε «ζωντανός» για την κατάκτηση του τίτλου στη Volley League ανδρών στάθηκε ο Σταύρος Κασαμπαλής μετά τη νίκη στον τρίτο τελικό επί του Ολυμπιακού.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε πως είναι δύσκολο να γυρνάς από 2-0 νίκες στους τελικούς της Volley League ανδρών και πως τώρα ο Παναθηναϊκός πάει στου Ρέντη για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό και για αυτό πρέπει να οργανωθούν καλύτερα, να μην έχουν σκαμπανεβάσματα και να εμφανιστούν και πιο αποφασιστικοί.

Αναλυτικά: «Μείναμε "ζωντανοί". Καταφέραμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Σε αυτά τα παιχνίδια να χάνεις 2-0 και να καταφέρνεις να παίρνεις έστω ένα από αυτά είναι κάτι πολύ δύσκολο. Το ζήσαμε σήμερα και το νιώσαμε πολύ καλά. Πηγαίνουμε με περισσότερη φόρα τώρα στου Ρέντη. Έτσι θέλω να πιστεύω.

Έχουμε λίγες μέρες να οργανωθούμε καλύτερα, γιατί, παρά τη νίκη, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα σε πολλά σημεία. Θέλω να πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι από το σημερινό και πιο έτοιμοι για να πάρουμε το διπλό μέσα στου Ρέντη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x