Βόλεϊ

Καστελάνι: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε σε έναν «τελικό»

Για το γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού νίκησαν έναν «τελικό» στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών στάθηκε ο Ντάνιελ Καστελάνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κνακ Ροζελάρε.

Ο Ντάνιελ Καστελάνι τόνισε πως οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε σε ένα κρίσιμο ματς, θεωρεί πως έδειξαν χαρακτήρα κ έβγαλαν μαχητικότητα κόντρα στην Κνακ, στάθηκε στο καλό σερβίς και στην καλή υποδοχή και περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Για εμάς, αυτό το ματς ήταν σαν τελικός, γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε. Κι αυτό κάναμε. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε αυτή την πρόκληση, παίζοντας αυτό το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, βγάζοντας πολύ καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήμασταν μαχητικοί. Δείξαμε βελτίωση κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, παίξαμε πολύ καλά, ξεπεράσαμε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Είχαμε καλή υποδοχή, καλό σερβίς, τεχνικό και όχι μόνο με δύναμη. Είχαμε συνεχώς τον έλεγχο του ματς, δεν δώσαμε το δικαίωμα στη Ροζελάρε να επιστρέψει, να αντιδράσει. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου, θα βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα».

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα συμπλήρωσε πως: «Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς στο Champions League μετά από μακρινό ταξίδι που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν. Το αξίζουμε! Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα.

Επίσης, θέλω να αναφερθώ και σε κάτι άλλο. Λυπάμαι πάρα πολύ για το πως χάσαμε έναν τίτλο. Αναφέρομαι στο League Cup και στην απόφαση που πάρθηκε που, πραγματικά, ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου καταλαβαίνουμε τι έγινε. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως παίρνονται οι αποφάσεις σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Απλά, πληροφορηθήκαμε ότι χάσαμε το ματς για γεγονότα που συνέβησαν μακριά από το γήπεδο!

Λυπούμαστε που χάσαμε έτσι έναν τίτλο με αυτό τον τρόπο. Θέλαμε να τον διεκδικήσουμε κι ήθελα, πραγματικά, ως αρχηγός, να αναφερθώ σε αυτό. Παίζω τόσα χρόνια βόλεϊ στην Ιταλία και σε άλλες χώρες και δεν μου έχουν στερήσει με αυτό τον τρόπο έναν τίτλο. Είναι κάτι πρωτοφανές αυτό για μένα και δεν μπορώ να το καταλάβω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x