Βόλεϊ

Καζάζης: «Η ψυχολογία μας δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο»

Τα κρίσιμα λάθη ήταν αυτά που έδωσαν την ευκαιρία στους Βούλγαρους να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάζη, που τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε κόντρα στη δυνατή Χεμπάρ Παζαρτζίκ, όμως σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάζη τα λάθη κόστισαν στους Πειραιώτες, που πλέον είναι δεδομένο ότι έχουν θέμα με την ψυχολογία τους και ψάχνουν αντίδραση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καζάζης:

«Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Στα κρίσιμα σημεία, όμως, οι αντίπαλοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και δίκαια προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ήταν σαφώς πιο έμπειροι και αποφασιστικοί σε αυτό που θέλανε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Εμείς κρατάμε και τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας για να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε την Ευρώπη που συνεχίζουμε, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας να διανύσουμε.

Η ψυχολογία μας σίγουρα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά από τρεις σερί ήττες. Από εκεί και πέρα όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το διαχειριστούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x