Βόλεϊ

Καζάζης: «Μας ενδιαφέρει να παραμείνουμε στην κορυφή»

Ο Ολυμπιακός θεωρείται το ακλόνητο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών και απομένει να το αποδείξει και μέσα στο τάραφλεξ.

Έτσι, ο Δημήτρης Καζάζης επισήμανε την προσπάθεια και τη γνώση για το πως θα παραμείνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κορυφή, χαρακτήρισε την πιο πλήρη την ομάδα του στη φετινή διοργάνωση, θεωρεί ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης ικανές ομάδες για την τετράδα και περιμένει ντέρμπι την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Αναλυτικά: «Από την εικόνα όλων των ομάδων στο Λιγκ Καπ, πάμε σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Γκρινιάξαμε για την καθυστέρηση στην έναρξη, αλλά νομίζω πως σε όλες τις ομάδες έκανε καλό η καθυστέρηση. Ουσιαστικά, μιλάμε για δύο γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν. Το ένα γκρουπ θα είναι με ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και το άλλο γκρουπ με τις ομάδες που θα έχουν στόχο να μπουν στην οκτάδα και να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία».

Γιατί όλοι θεωρούν τον Ολυμπιακό το απόλυτο φαβορί τίτλου;
«Έχουμε την πιο πλήρη ομάδα. Αυτό είναι αλήθεια και δημιουργεί και υποχρεώσεις. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή. Επειδή κάθε χρόνο κατακτούμε τίτλους, ξέρουμε τον τρόπο για πως θα παραμείνουμε στην κορυφή. Επιπλέον, έχουμε πολλά νέα παιδιά που "διψούν" για κούπες και ατομικές διακρίσεις».

Ποιες είναι οι ομάδες που έχουν προβάδισμα για την τετράδα και συνεπώς θα απειλήσουν και περισσότερο τον Ολυμπιακό;
«Το προβάδισμα για την τετράδα το έχει ο Ολυμπιακός και μετά ο ΠΑΟΚ, ο Εθνικός ο Παμβοχαϊκός, η ΑΕΚ και βάζω μέσα και τον Παναθηναϊκό. Έχει καλή ομάδα και θα παρουσιαστεί καλύτερος στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Μακάρι να μην μπλέξει σε περιπέτειες, έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για το νέο πρωτάθλημα».

Ποιες είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για την οκτάδα;
«Οι έξι που ανέφερα ήδη, μαζί με τον Φοίνικα Σύρου, θα μπουν οκτάδα, ενώ την άλλη θέση θα διεκδικήσουν Ορεστιάδα και Άρης».

Έχετε δύσκολη πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό. Πως προετοιμάζεστε;
«Ο Παμβοχαϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι ένα ντέρμπι το μεταξύ μας παιχνίδι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν έχουμε προβλήματα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να παίξει καλά και να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x