Βόλεϊ

Ενίσχυσε τα άκρα της με Τσέιβερς η Κηφισιά

Την απόκτηση του Αμερικανού ακραίου Κόρεϊ Τσέιβερς ανακοίνωσε η ομάδα της Κηφισιάς.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή για την ενίσχυση των άκρων της προχώρησε η Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε δικό της τον Αμερικανό ακραίο Κόρεϊ Τσέιβερς, τονώνοντας αρκετά τη συγκεκριμένη θέση στην οποία «πονούσε» την περασμένη σεζόν.

Ο 25χρονος Τσέιβερς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην πατρίδα του με τη φανέλα της Σάντα Μπάρμπαρα και της Μέζα Στάνερς, ενώ σε ευρωπαΪκό επίπεδο έχει υπάρξει παίκτης της Βερόνα, της Φάλκεμπεργκ αλλά και της ελβετικής Σενουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κόρεϊ Τσέιβερς για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο 25χρονος (17/01/1997) ακραίος από τις ΗΠΑ έχει ύψος 1,96 μ. και αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή για την ομάδα των βορείων προαστίων. Ο Κόρεϊ Τσέιβερς έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτά της Ελβετίας, της Σουηδίας και της Ιταλίας.

Από το 2019 αποτελεί μέλος της β΄ Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, κατακτώντας μάλιστα το ασημένιο μετάλλιο στο NORCECA Champions Cup.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x