Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Ήταν μια μεγάλη νίκη»

Ως μια μεγάλη νίκη χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό αυτή κόντρα στην Κράσνογιαρσκ για τα ημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως όλοι είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της Ρωσίας και χαρακτήρισε νευρικό το ματς. Θεωρεί πως υπήρξε πίεση, αν και θα προσπαθούσαν να την αποφύγουν, με βάση τη διαφορά απόδοσης στα δύο πρώτα και στα δύο τελευταία σετ της αναμέτρησης, «αποθέωσε» τον κόσμο που βρέθηκε στου Ρέντη και τόνισε πως δεν φοβήθηκε ούτε μετά τον μικροτραυματισμό της Χριστοδούλου.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από το θετικό αποτέλεσμα που πετύχαμε. Το παιχνίδι ήταν σε μερικές στιγμές νευρικό με κάποια λάθη, αλλά δεν είναι εύκολο. Παίζουμε στα ημιτελικά κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Λέμε ότι πρέπει να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσεις. Στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, όχι τόσο η αντίπαλός μας. Στο δεύτερο σετ, έγινε το αντίθετο. Εκείνοι άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Όμως, στο τρίτο και τέταρτο σετ ανεβάσαμε την απόδοσή μας και παίξαμε ωραίο βόλεϊ με ποιότητα. Ιδιαίτερα το τελευταίο σετ, το οποίο ήταν δραματικό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είχαμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλο το παιχνίδι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν ήμουν φοβισμένος σε καμία περίπτωση. Είμαι σίγουρος και πρώτη μου προτεραιότητα είναι να διαφυλάξω την υγεία των παικτριών μου. Αλλά, ο γιατρός είπε ότι δεν είχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα η Στέλλα και έτσι έπαιξε και μας βοήθησε στο να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x