Βόλεϊ

Κορυφαία διαγώνιος η Χίπε

Η Σάσκια Χίπε αναδείχθηκε από τους προπονητές της Volley League γυναικών η κορυφαία διαγώνιος του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

Η Γερμανίδα άσος του Ολυμπιακού στην τέταρτη χρονιά της με την ερυθρόλευκη φανέλα οδηγεί εκ του ασφαλούς τις Πειραιώτισσες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας 8 ψήφους από τους 12 κόουτς της Volleyleague γυναικών για την καλύτερη αθλήτρια του πρώτου γύρου.

Μετά από 11 αγωνιστικές, η Χίπε είναι πέμπτη σκόρερ στο πρωτάθλημα και πρώτη της ομάδας της με 178 πόντους, έχοντας 159/396 επιθέσεις (40,2% αποτελεσματικότητα), 11 άσσους και 8 μπλοκ.

Η Χίπε δήλωσε στο volleyball.gr: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ψηφιστώ ως καλύτερη διαγώνιος και αυτό με τιμάει πολύ, ειδικά από την στιγμή που φέτος επέστρεψα από έναν δύσκολο τραυματισμό. Για αυτό, είμαι ευγνώμων στους προπονητές, αλλά και σε όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τη φανταστική δουλειά που έκανε στην αποκατάστασή μου.

Όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν, έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δεύτερο μισό με δύσκολα παιχνίδια και αρκετά ταξίδια. Μέχρι στιγμής, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, όμως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Οι ψήφοι των προπονητών:
Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 8 ψήφοι
Γιαρεμίς Μεντάρο (ΑΟ Θήρας) - 4 ψήφοι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x