Βόλεϊ

Ξανά ανάμικτα συναισθήματα στην Πεσκάρα

Βίοι αντίθετοι και την Τετάρτη από την ανάποδη πλευρά για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ στους πρώτους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Μονιάκης / Βανδώρος ηττήθηκαν από την Τυνησία 1 (Μπελχάζ/Νασέρ) με 1-2 σετ (14-21, 21-17, 7-15), γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς και την Πέμπτη αντιμετωπίζουν την Τυνησία 2 (Τσεκίλι/Χένι).

Αντίθετα, οι Παρασκάκη/Τσοπούλου προκρίθηκαν στην οκτάδα της διοργάνωσης, αφού επικράτησαν με 2-1 σετ (13-21, 21-17, 15-11) της Τουρκίας 2 (Ατσαόι,Toύγκμπα) και έκαναν το "τρία στα τρία".

Νωρίτερα, οι νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες είχαν κάνει το «2 στα 2» κόντρα στη Μάλτα 1 (Μπόργκ / Γκατ), επικρατώντας με 2-0 (21-7, 21-12).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x