Βόλεϊ

Ξεκαθαρίζει για τις υποψηφιότητες η ΕΣΑΠ

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ και η πιθανότητα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών της νέας περιόδου, έχει φέρει πολλές επιλαχούσες να αντικαταστήσουν τους «κομμένους».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όμως, η σχετική φημολογία για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, έφερε τη σχετική αντίδραση της ΕΣΑΠ, η οποία την Τετάρτη με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθαρίζει πως οι όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν μετά τη σχετική συνεννόηση με την ΕΟΠΕ και μόλις η ΑΕΚ αποστείλει γραπτώς την απόφασή της να αποχωρήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες, η ΕΣΑΠ γίνεται αποδέκτης αιτήσεων γνωστών και "αγνώστων" ομάδων από όλες τις κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ που ζητούν πληροφορίες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ OΠΑΠ 2013-14.

Η ΕΣΑΠ ξεκαθαρίζει προς όλους ότι θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις μετά από συνεννόηση με την ΕΟΠΕ και μόνο εφόσον η ΑΕΚ θα αποστείλει προς την ΕΣΑΠ εγγράφως την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, όπως δηλώθηκε από τον εκπρόσωπό της στο ΔΣ της ΕΣΑΠ το Σάββατο 3 Αυγούστου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x