Βόλεϊ

Νίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε Λαμία και Πειραιά

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαιτέρα Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν καθαρές νίκες σε Λαμία και Πειραιά, αντίστοιχα, για την 7η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει εδώ και αρκετές αγωνίστηκες διεύρυνε ο Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν στη Λαμία της τοπικής ομάδας με 3-0 σετ (18-25, 17-25, 15-25), για την 7η στροφή της Volley League Γυναικών.

Η ομάδα του Κουτίνιο είχε ξανά σε εξαιρετική κατάσταση την Μαρία Γενιτσαρίδη, η οποία σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν με 8 η Κατερίνα Γιώτα και η Ιλιόνη Κελεσίδη, δίνοντας τη νίκη στις Πειραιώτισσες.

Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο «Παναγιώτης Σαλπέας», ο Πορφύρας υποδέχθηκε την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να είναι αυτή που πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 σετ (12-25, 17-25, 21-25) και έφτασε τους 17 βαθμούς, συνεχίζοντας το κυνήγι της πρώτης θέσης.

Σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας συνέχισε να βρίσκεται ο Α.Ο. Θήρας, ο οποίος για την 7η αγωνιστική της Volley League Γυναικών επικράτησε στο κλειστό των Μεσογείων με 3-1 σετ του γηπεδούχου Μαρκόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x