Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Εμπατόμπο το Μαρκόπουλο

Σπουδαία μεταγραφή για το Μαρκόπουλο, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση της Γαλλίδας διαγωνίου, Εουρέλια Εμπατόμπο.

Η Αουρέλια Εμπατόμπο θα είναι η ξένη διαγώνιος του Μαρκόπουλου την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης Γαλλίδας άσου για τον επόμενο χρόνο.

Η Εμπατόμπο έχει αγωνιστεί στην Ιταλία πλην της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil την Γαλλίδα Aurelia Ebatombo!

Η 26χρονη αθλήτρια (1998) με ύψος 1,86, προέρχεται από την Ιταλία και τη Serie 2, αγωνιζόμενη με τα χρώματα της Pallavolo C.B.L. Costa Volpino, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Αιγύπτου, αλλά και στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2021-22.

Τα πρώτα λόγια της Aurelia ως αθλήτρια του ΑΟΜ ήταν τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στο Μαρκόπουλο. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για αυτή την ομάδα, οπότε δεν δίστασα να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης. Η ομάδα μας θα είναι νεανική, αλλά με μεγάλη δυναμική, οπότε ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Θέλω πραγματικά να ανακαλύψω το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο παρακολουθώ κι έχω διαπιστώσει πως τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς και γνωρίζω πως θα ανταγωνιστούμε πολύ καλές ομάδες. Ανυπομονώ για να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους οπαδούς μας και να ζήσουμε μία όμορφη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x