Βόλεϊ

Μαθαίνει αντιπάλους στο Ευρωπαϊκό η Εθνική βόλεϊ ανδρών

Το απόγευμα της Πέμπτης θα μάθει η Εθνική βόλεϊ ανδρών σε ποιον όμιλο και ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσει εκεί στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών του 2021 θα διεξαχθεί 1-19/9 και θα φιλοξενηθεί σε Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία και Φινλανδία. Έτσι, η Εθνική μας ομάδα θα μάθει τους αντιπάλους της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης την Πέμπτη στις 18:00.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην κλήρωση στην Φινλανδία θα είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Οι τέσσερις διοργανώτριες χώρες θα είναι επικεφαλής των ισάριθμων ομίλων και, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, θα έχει η κάθε μία το δικαίωμα να επιλέξει μία χώρα που θέλει να έχει ως αντίπαλο στον όμιλο που θα φιλοξενήσει.

Έτσι, οι υπόλοιπες 16 ομάδες που προκρίθηκαν στο Ευρωβόλεϊ είτε μέσω της κατάταξής τους από τη διοργάνωση του 2019, είτε μέσω των προκριματικών, θα μπουν στην κληρωτίδα και στο τέλος θα προκύψουν οι τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων.

Οι 24 χώρες για το Ευρωπαϊκό ανδρών:

Διοργανώτριες χώρες: Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία

Από την οκτάδα του 2019: Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Ουκρανία, Γερμανία, Βέλγιο

Από τα προκριματικά: Ελλάδα, Ολλανδία, Βουλγαρία, Τουρκία, Λετονία, Σλοβακία, Μαυροβούνιο, Πορτογαλία, Βόρεια Μακεδονία, Λευκορωσία, Ισπανία, Κροατία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x