Βόλεϊ

Με κοινή είσοδο τα ματς βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού

Πακέτο εισιτηρίων κόστους 5 ευρώ, για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν back to back στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για το βόλεϊ ανδρών και γυναικών διατίθενται από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Με κοινή είσοδο (5 ευρώ) θα γίνουν τα σημερινά παιχνίδια για το βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η ομάδα των ανδρών θα αγωνιστεί με την Κηφισιά αμέσως μετά την αναμέτρηση των γυναικών κόντρα στον Άρη,κάτι που δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια με ένα εισιτήριο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι σε δύο διαδοχικούς αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα οι γυναίκες αντιμετωπίζουν στις 5.30μ.μ. τον Άρη Θεσσαλονίκης και στις 8.30μ.μ. το ανδρικό τμήμα μετράει τις δυνάμεις του με την Κηφισιά.

Όπως και την προηγούμενη φορά σε διπλό αγώνα (Βόλεϊ Ανδρών + Γυναικών) θα υπάρχει Volley Pass , γενική είσοδος δηλαδή με 5€ σύνολο και για τους δύο αγώνες
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x