Βόλεϊ

Με Λιθουανία η Ελλάδα στο Condinental Cup μπιτς βόλεϊ

Πραγματοποιήθηκε στη Χάγη, εκεί που θα διεξαχθούν και οι αγώνες 23-26 Ιουνίου, η κλήρωση της τελικής φάσης του Continental Cup μπιτς βόλεϊ όπου θα κριθεί το τελευταίο «εισιτήριο» για το Τόκιο.

Σύμφωνα με τους βαθμούς της παγκόσμιας κατάταξης των χωρών που συμμετέχουν στην τρίτη φάση του Continental Cup μπιτς βόλεϊ, 23-26 του μήνα στη Χάγη, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης και δεύτερης φάσης, η Ελλάδα τοποθετήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Πρώτος αντίπαλος για τις Εθνικές ομάδες θα είναι η Λιθουανία. Εφόσον οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πετύχουν δύο νίκες, θα προκριθούν στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πολωνία - Τσεχία.

Έτσι, μετά από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τίε Σαντάνα, οι δύο ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Continental Cup είναι οι:

Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη
Μαρία Κλέπκου / Ελένη Μπάκα

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 21 Ιουνίου και αποτελείται από τον αρχηγό αποστολής, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ, Νεκτάριο Χαλβατζή, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τίε Σαντάνα, τον άμεσο συνεργάτη του, Θανάση Πανούσο, και τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ψαρογιώργο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x