Βόλεϊ

«Άλωσε» τη Νέα Σμύρνη και προσπέρασε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague ανδρών ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής επικράτησε του Μίλωνα με 1-3 σετ στη Νέα Σμύρνη.

Με μια πειστική εμφάνιση και ελάχιστα κακά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Μίλωνα (1-3 σετ), με τους Θεσσαλονικείς (25β.) να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον Ολυμπιακό (24β.), τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν στους 10 βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Το ματς

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, βγάζοντας στο γήπεδο φρεσκάδα, η οποία του έδωσε «φτερά» ώστε να πάρει προβάδισμα από νωρίς, 4-8. Συνεχίζοντας σε υψηλό τέμπο, κυνηγώντας κάθε μπάλα, οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν αυτή την διαφορά και στις δύο επόμενες διακυμάνσεις, 11-16 και 16-21. Σ' εκείνο το σημείο ο Γιάννης Καλμαζίδης έδωσε «ανάσες» σε κάποιους παίκτες του, μίας και η διαφορά του το επέτρεπε, με το σετ να καταλήγει στον ΠΑΟΚ με 18-25, 0-1.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που «εξαργύρωσαν» και στην συνέχεια με την διαφορά που είχαν ήδη χτίσει, 16-12. Ο «δικέφαλος του βορρά» προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, ωστόσο το σετ κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-18, 1-1.

Με διάθεση να μην μπει σε περαιτέρω περιπέτειες μπήκε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο σετ, παίζοντας έξυπνα και δημιουργώντας διαφορά από νωρίς, 3-8. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, 14-21. Με τους Θεσσαλονικείς να δυναμώνουν το μπλοκ τους και να πιέζουν την αντίπαλη υποδοχή, το σετ κατέληξε σε αυτούς με 17-25, 1-2.

Με «φόρα» από το προηγούμενο σετ μπήκαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων στο τέταρτο σετ, παίρνοντας από νωρίς σημαντικό προβάδισμα, 12-16. Παίζοντας σε υψηλό ρυθμό, ο ΠΑΟΚ διατήρησε την διαφορά του στους τελευταίους πόντους, 17-21, για να τελειώσει το παιχνίδι με άσσο του Πετρέα, 18-25, 1-3.

Τα σετ: 1-3 (18-25, 25-18, 17-25, 18-25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x