Βόλεϊ

Παρελθόν από Μίλωνα οι Γιαμαμότο, Βατάρου

Δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Μίλωνα και την επόμενη σεζόν οι Ρίου Γιαμαμότο και Τανιγκούτσι Βατάρου, αφού οι Νεοσμυρνιώτες έλυσαν τη συνεργασία με τους δύο Γιαπωνέζους.

Τέλος από τον Μίλωνα οι Ρίου Γιαμαμότο και Τανιγκούτσι Βατάρου, αφού οι «μαυροπράσινοι» έλυσαν τη Μεγάλη Παρασκευή τη συνεργασία μαζί τους κι εξήραν την αγωνιστική και συνεπή παρουσία των δύο Γιαπωνέζων στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τη Μεγάλη Τετάρτη αποχαιρέτησαν τον Μίλωνα και την Ελλάδα οι δύο Ιάπωνες βολεϊμπολίστες που κόσμησαν με την παρουσία τους το ρόστερ του συλλόγου μας, αλλά και το πρωτάθλημα Volley Legue 2024-25.

Πάντα χαμογελαστοί, θετικοί κι, όπως όλοι οι Ιάπωνες ευγενείς και πειθαρχημένοι, ο πασαδόρος Ρίου Γιαμαμότο και το λίμπερο Τανιγκούτσι Βατάρου άφησαν το στίγμα τους στην επιτυχημένη πορεία του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τελική κατάταξη για δεύτερη συνεχή σεζόν.

«Φεύγουμε από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε τον κόουτς κι όλο το stuff, τους συμπαίκτες μας, τη διοίκηση και τους φίλους του Μίλωνα που μας ‘αγκάλιασαν’ σαν οικογένεια. Με την πρώτη ευκαιρία θα θέλαμε να επιστρέψουμε. Ευχόμαστε στον Μίλωνα καλή επιτυχία και θα τον παρακολουθούμε», είπαν οι δύο συμπαθείς Ιάπωνες που χαρακτηρίστηκαν από την σταθερότητά τους και τα λίγα λάθη τους.

«Είναι αθλητές του προπονητή. Δεν θα βρεθούν ποτέ σε κακή μέρα και θα κάνουν πάντα αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Χαίρομαι που δικαίωσαν την επιλογή μας. Είναι δύο εξαιρετικοί αθλητές, δύο εξαιρετικά παιδιά με πείσμα, καλοσύνη και τρέλα. Καλή τύχη στην καριέρα τους», σχολίασε ο κόουτς Σάκης Ψάρρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x