Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Δώσαμε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες»

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των αθλητριών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Λορέντσο Μιτσέλι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό της Volley League γυναικών.

Ο Λορέντσο Μιτσέλι τόνισε πως ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο στο σερβίς στον δεύτερο τελικό της Volley League γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων», στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έδειξαν και ζήτησε την ίδια εμφάνιση και το ερχόμενο Σάββατο για το 3-0.

Αναλυτικά: «Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα, σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας.

Παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες για να δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x