Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Γίναμε πιο ανταγωνιστικοί με το σερβίς μας»

Στο καλό σερβίς των αθλητριών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Λορέντσο Μιτσέλι μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Νοβάρα από τη συνέχεια του Challenge Cup.

Ο Λορέντσο Μιτσέλι τόνισε πως η διαγώνια της Νοβάρα δυσκόλεψε τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού κι έχει παράπονα για το πώς χάθηκε το τρίτο σετ, ενώ έδωσε το σύνθημα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολος αγώνας από την αρχή γιατί χρησιμοποιούσαν πολύ τη διαγώνιό τους, κάτι που ήταν πολύ αποτελεσματικό. Όταν το σέρβις μας άρχισε να είναι καλύτερο, το ματς έγινε πιο ανταγωνιστικό. Δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τις ευκαιρίες μας στο τελευταίο σετ κι είναι, πραγματικά, κρίμα. Τώρα, το μυαλό μας στρέφεται στο πρωτάθλημα».

Η Μιχαέλα Μλέινκοβα συμπλήρωσε πως: «Σήμερα, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο στην έδρα του. Ξεκίνησε πολύ καλά και μπορούσε να πιάσει τον ρυθμό μας, όμως κάθε σετ πήγαινε όλο και καλύτερα, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα σετ. Η Νοβάρα είχε πολύ καλή τακτική εναντίον μας και δεν αντιδράσαμε σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x