Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Πιεστήκαμε, αλλά οργανωθήκαμε και προκριθήκαμε»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε στο σερβίς ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την πρόκριση επί της Ντούκλα Λίμπερετς στα ημιτελικά του CEV Cup.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως η πρόκριση επί της Ντούκλα Λίμπερετς είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 και θεωρεί πως όταν οργανώθηκαν, πήραν την πρόκριση λόγω και της ποιότητας που διαθέτουν.

Αναλυτικά:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Αρχικά, η νίκη αυτή και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε και για αυτό. Εξαιρετική εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες, γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ… πεινασμένος μετά την ήττα του στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημά του.

Προσπάθησαν να μας πιέσουν πολύ με το σερβίς, αλλά, όταν οργανωθήκαμε, βγάλαμε περισσότερη ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια. Είμαστε η γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη».

Τζίνα Λαμπρούση: «Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένες από την αρχή του ματς, η Λίμπερετς μας πίεσε αρκετά, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Κάναμε το δεύτερο βήμα για την επόμενη φάση του CEV Cup, προκριθήκαμε, συνεχίζουμε. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των αθλητριών ότι αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x