Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Πρέπει να παίρνουμε τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή»

Στην αποτυχία του Ολυμπιακού να οδηγήσει τον δεύτερο τελικό της Volley League γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τάι μπρέικ στάθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ρέντη.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως οι παίκτριες του Ολυμπιακού πήραν κάποιες λάθος αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του δεύτερου τελικού της Volley League γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε τα δύο πρώτα σετ, ζήτησε να διορθωθούν κάποια πράγματα στον τρίτο τελικό και περισσότερη τύχη.

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως, βάσει της απόδοσής μας, μπορούσαμε να πάμε στο τάι μπρέικ. Θα ήθελα να πω, επίσης, πως πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση τη δύσκολη στιγμή. Πάντα με τον Παναθηναϊκό πάμε πόντο- πόντο. Στο πρώτο σετ, χάσαμε την ευκαιρία να το πάρουμε και στο δεύτερο σκεφτόμασταν τι έγινε στο πρώτο και μείναμε πίσω.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να πιέσουμε τους εαυτούς μας. Οι αθλήτριές μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη, όπως στο τρίτο σετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x