Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Τους χτυπήσαμε στα αδύνατα σημεία»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε σωστά τα αδύναμα σημεία της Ντούκλα Λίμπερετς απέδωσε το 3-0 σετ επί της τσέχικης ομάδας ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε καλό σερβίς και «χτύπησε» την Ντούκλα Λίμπερετς στην υποδοχή, περιμένει διαφορετική ομάδα στη ρεβάνς της Τσεχίας, κάτι που θα φανεί και ζήτησε ίδια απόδοση και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά, πιέσαμε πολύ στο σερβίς, είχαμε ελευθερία στο παιχνίδι μας και τους χτυπήσαμε στο αδύνατο σημείο τους, την υποδοχή. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε μεγάλη μάχη με ακόμα μια ομάδα από την Τσεχία, όπως στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Μπρνο. Μπορεί να μη φάνηκε ανοιχτά σήμερα στο γήπεδο, αλλά εγώ μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες και εκτός έδρας θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό αγώνα.

Εμείς, βεβαίως, θα ετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα μας, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη ρεβάνς και να παλέψει για την πρόκριση, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλύτερη Ντούκλα στην έδρα της. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Αν συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια απόδοση στο σερβός, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να κάνουν κάτι καλό απέναντί μας. Αυτό που προέχει, όμως, αυτή τη στιγμή είναι η συνέχεια στο πρωτάθλημα με τον αγώνα του Σαββάτου».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Κρατάω από το ματς ότι τελειώσαμε σύντομα και αυτό σημαίνει ότι έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, είναι αρκετές εβδομάδες που παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο με ταξίδια, οπότε το είχαμε πολύ ανάγκη αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένες και όσα δουλέψαμε στην προετοιμασία του αγώνα βγήκαν στο γήπεδο.

Για τη συνέχεια, θα ήθελα να το πάμε βήμα-βήμα. Το Σάββατο, έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και, στη συνέχεια, να προετοιμαστούμε για το ταξίδι και τον αγώνα μας στο Λίμπερετς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x