Βόλεϊ

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ μετά από 14 χρόνια η Μπελιά: «Τιμή μου που φόρεσα μια τόσο βαριά φανέλα»

Η Μαριάννα Μπελιά αποχαιρέτησε την ΑΕΚ μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας με μια συγκινητική δημοσίευση στα social media.

Το «αντίο» της στην ΑΕΚ είπε η Μαριάννα Μπελιά. Μετά από 14 χρόνια στον «δικέφαλο», η 24χρονη λίμπερο ανακοίνωσε την αποχώρησή της με μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα για αποχαιρετισμούς…έχοντας κανει έναν τεράστιο κύκλο 14 χρόνων σε αυτή την ομάδα,έρχομαι κάπου εδώ να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν τα τελευταία 7 χρόνια στο γυναικείο τμήμα αυτής της ομάδα ξεκινώντας φυσικά από τον κ. Αλεξιου, κ. Αρχοντη και κ. Παναγιωτίδη που διοικούν αυτή την ομάδα και όλους τους προπονητές που αναλάμβαναν την κάθε χρόνια ξεχωριστά!

Είναι τιμή μου που είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ με πολλές από τις συμπαίκτριες μου όλα αυτά τα χρόνια είτε αθλήτριες από το εξωτερικό,είτε από την εθνική αλλά και αθλήτριες μικρότερες σε ηλικία που μπορούσα και γω με την σειρά μου να δείξω τις εμπειρικές μου ικανότητες έως τώρα!

Δεν μπορώ να περιγράψω όλα όσα νιώθω για την ΑΕΚ…δεν ξέρω για τι να πρωτοπώ για τις χαρές,τις λύπες,για τις δυσκολίες με την πανδημία,τους τραυματισμούς,τις αποτυχίες,τις επιτυχίες αλλά πάντα ένιωθα την ίδια αγάπη και αγκαλιά που έχει ανάγκη ο κάθε αθλητής!

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που στην καρδιά μου έχει ένα μεγάλο μέρος μέσα της και εκεί θα βρίσκεται για πάντα!

Είναι τιμή μου που φόρεσα μια τόσο βαριά φανέλα…δεν μπορεί ο καθένας να την φορέσει!!

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους οπαδούς της ΑΕΚ που κάθε χρόνο για μένα ήταν η δύναμη μου όλο και περισσότερο…πραγματικά δυσκολεύομαι να φανταστώ την πορεία μου χωρίς αυτούς…ηταν όλα τα χρόνια στο πλευρό μου!

ΑΕΚΑΡΑ…Εις το επανιδείν!
».



Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΕΚ, η οποία τονίζει πως θα αποτελεί πάντα μέλος της ομάδας:

«Αν ανοίξεις τη μεγάλη καρδιά της ΑΕΚ, ένα κομμάτι της θα γράφει «Μαριάννα Μπελιά». Δεκατέσσερα χρόνια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ένδοξου συλλόγου μας, το κέρδισε αυτό με το σπαθί της και με την «κιτρινόμαυρη» ψυχή της. «Αντίο» δεν υπάρχουν στο δρόμο μας, Μαριάννα! Το ξέρουμε καλά και οι δύο. Μόνο αγάπη!

Σ’ ευχαριστούμε ψυχάρα! Μια ζωή ΑΕΚ!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x