Βόλεϊ

Μπονιφάντε: «Μου άρεσε η προσήλωση και η συγκέντρωση που δείξαμε»

Στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής βόλεϊ ανδρών απέδωσε την ανατροπή επί της Νορβηγίας ο Ντάντε Μπονιφάντε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ντάντε Μπονιφάντε αναφέρθηκε στην προσήλωση των διεθνών μετά τη νίκη της Εθνικής βόλεϊ στη Νορβηγία, διαμαρτυρήθηκε για κάποιες λάθος αποφάσεις των διαιτητών στο δεύτερο σετ και τη νευρικότητα που επέφεραν αυτές, θεωρεί πως αν έχαναν στη σκανδιναβική χώρα θα είχαν πρόβλημα για τη συνέχεια του ομίλου και έδωσε σύνθημα για το κυριακάτικο ματς με την Κροατία.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Ξέραμε ότι η Νορβηγία έχει καλό σερβίς και έπαιξε καλύτερα στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο σετ, παίξαμε καλά, αλλά με τρεις λάθος αποφάσεις των διαιτητών και μία κόκκινη στον Πετρέα που, ως αρχηγός, πήγε να μιλήσει με την πρώτη διαιτητή και δέχτηκε χωρίς κανένα λόγο την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του, κάτι που ήταν τελείως άδικο. Μετά, υπήρξαν κάποια νεύρα και χάθηκε το δεύτερο σετ.

Αυτό που μου άρεσε, όμως, στη συνέχεια από όλους τους αθλητές μου είτε έπαιξαν, είτε όχι, ήταν η συγκέντρωση και η προσήλωση. Δεν είναι εύκολο να "γυρίσεις" από 2-0 και με τον τρόπο που ήρθε αυτό το σκορ και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Αν χάναμε σήμερα, θα είχαμε πρόβλημα. Τώρα, θα γυρίσουμε στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με την Κροατία, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική με τη σημερινή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x