Βόλεϊ

Ανανέωσε με Μπούτο, Σωτηρίου ο ΠΑΟΚ

Θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ οι Αλέξανδρος Μπούτος και Σωτήρης Σωτηρίου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος».

Βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ παρέμειναν την Πέμπτη οι Αλέξανδρος Μπούτος και Σωτήρης Σωτηρίου. Οι κυπελλούχοι Ελλάδος ανακοίνωσαν την παραμονή για πέμπτο χρόνο του Έλληνα διαγώνιου και για έκτο του διεθνούς ακραίου.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Μπούτο, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας διαγώνιος, γεννημένος το 1998 και με ύψος 203cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχή σεζόν στα "ασπρόμαυρα".

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Μπούτος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Από πλευράς μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων. Να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Σωτήρη Σωτηρίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος, γεννημένος το 1986 με ύψος 198cm, θα πραγματοποιήσει την έκτη χρονιά του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τέταρτη συνεχή, έχοντας πλέον στη συλλογή του το δεύτερο Κύπελλο με τη φανέλα του "Δικεφάλου" και πέμπτο συνολικά στην καριέρα του.

Μετά τη συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου για άλλη μία χρονιά.

Εγώ, από τη μεριά μου, θα κάνω τα πάντα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x