Βόλεϊ

Να μην «παγώσει» στο Σουργκούτ ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το μακρινό Σουργκούτ, αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού των «32» του CEV Cup κόντρα στη ρωσική ομάδα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 της Τετάρτης. Η άφιξη της αποστολής αναμένεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Την αποστολή των "ερυθρόλευκων" την αποτελούν οι: Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κόνραντ Γκούζντα, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Τζάστιν Νταφ, Ανδρέας Φράγκος, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Στεφάνου, Άθος Κόστα

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν τόνισε πως: «Πάμε για το δεύτερο παιχνίδι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, όπως είδαμε από το πρώτο παιχνίδι, έχουμε τις δυνατότητες και τις πιθανότητες να παίξουμε καλά εκεί.

Αυτό περιμένω από την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και για τη νίκη στην έδρα της Σουργκούτ. Γνωρίζουμε πως παίζει ο αντίπαλός μας, αλλά έχουμε δείξει από το παιχνίδι στου Ρέντη ότι αξίζουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ο Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε πως: «Πάμε εκεί για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε όλες τις πιθανότητες να προκριθούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x