Βόλεϊ

Ναράνχο: «Δεν είχαμε συγκέντρωση, χάσαμε μπάλες, αλλά ακόμα ελπίζουμε»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στις ελπίδες της Εθνικής βόλεϊ γυναικών για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στάθηκε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά την ήττα από την Ισπανία.

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο τόνισε πως είχαν πρόβλημα σε μπλοκ και άμυνα κόντρα στην άμυνα της Ισπανίας και στάθηκε στην προσπάθεια στο τέταρτο σετ, περιμένοντας από τις αθλήτριες του να τα δώσουν όλα τη Δευτέρα για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης στα πρώτα σετ στο μπλοκ άμυνα κι ειδικά στη ζώνη 4, ενώ χάσαμε μερικές εύκολες μπαλιές κι η Ισπανία στον αντίποδα ήταν πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα, ενώ και στο μπλοκ ακουμπούσε συνεχώς τη μπάλα, προκαλώντας μεγάλες δυσκολίες σε εμάς.

Παρόλα αυτά, καταφέραμε να βρούμε τον τρόμο να ισορροπήσουμε, να επιστρέψουμε στο ματς και να παίξουμε πραγματικά καλά στο τέταρτο σετ και να τελειώσουμε σχεδόν το παιχνίδι όταν προηγηθήκαμε με 8-3 στο τάι μπρέικ, αλλά "κολλήσαμε". Από το 8-3 το σκορ πήγε στο 8-11, ενώ πήραμε τάιμ άουτ, κάναμε διπλή αλλαγή, αλλά δεν λειτούργησε κάτι.

Είμαστε "ζωντανοί" στο παιχνίδι της πρόκρισης και ψάχνουμε αυτή τη μία νίκη που θα μας επιτρέψει να τα καταφέρουμε και να δούμε τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική. Η σημερινή ήττα είναι σκληρή, σίγουρα η κατάσταση δεν είναι ιδανική, αλλά είναι όλοι αφοσιωμένοι στο στόχο που έχουμε, είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια έχουν τρελαθεί που χάσαμε αυτό το παιχνίδι και θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x