Βόλεϊ

Ναράνχο: «Είχαμε τις στιγμές μας και είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε με Πολωνία»

Στη συνέχεια της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών στάθηκε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά την ήττα από τη Βουλγαρία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο Γκιγέρμο Ναράνχο αναφέρθηκε στην προσπάθεια στο πρώτο και στο τρίτο σετ, στην αξία της Βουλγαρίας και στη δουλειά που πρέπει να γίνει στη συνέχεια της διοργάνωσης για να διορθωθούν τα «κακώς κείμενα».

Αναλυτικά: «Η Βουλγαρία είναι πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ είχαμε τις στιγμές μας. Στο ξεκίνημα ήμασταν στην αρχή μπροστά και παλεύαμε. Είδαμε τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Είναι καλύτερα που τα αρνητικά στοιχεία βγήκαν στην πρεμιέρα, παρά αργότερα».

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη συμπλήρωσε πως: «Δεν παίξαμε καθόλου. Δεν ήταν καλή πρεμιέρα για εμάς. Η Βουλγαρία ούτε αυτή έπαιξε καλά, για αυτό ήταν "γεμάτα" τα σετ και έπρεπε να πιέσουμε και άλλο. Δίκαια νίκησε η Βουλγαρία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη, να βγάλουμε περισσότερη ψυχή στο γήπεδο, γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. "Κολλήσαμε" σε μία περιστροφή και στα τρία σετ, δεν ξέρω πως έγινε αυτό και δεν μπορούσαμε να βρούμε αυτό το κάτι για να περάσουμε μπροστά.

Σε εκείνα τα σημεία νιώσαμε μία πίεση που δεν θα έπρεπε να υπάρχει απέναντι σε ομάδες θεωρητικά καλύτερες από εμάς. Πρέπει να αποβάλλουμε αμέσως την πίεση, να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να συνεχίσουμε καλύτερα στον όμιλό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x