Βόλεϊ

Νέσιτς: «Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναφέρουμε τη σειρά στο Μετς»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τη δεύτερη ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, στη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε και στον δεύτερο τελικό της Volley League Γυναικών, επικρατώντας 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και θέλοντας πλέον μόλις μία ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής.

Μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι στο Μετς, ο προπονητής των «πράσινων», Ντράγκαν Νέσιτς, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της και να κάνει ό,τι μπορεί για να να ξαναφέρει τη σειρά στην έδρα της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν πίεση, είναι γεγονός ότι στα πρώτα τρία σετ ρίχναμε αρκετά την διαφορά που είχε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, να κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναφέρουμε την σειρά στο Μετς.

Σίγουρα κάποια από τις λεπτομέρειες που πρέπει να εξετάσουμε είναι η κόντρα μπάλα, δεν λειτουργήσαμε σωστά στο μπλοκ άμυνα και είναι κάτι από τα ζητήματα που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα για το επόμενο παιχνίδι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x