Βόλεϊ

Ντίμα Φιλίποφ: «Νταμπλ και καλή πορεία στο Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στο Champions League, έθεσε ως στόχους του ΠΑΟΚ ο Ντίμα Φιλίποφ που μίλησε στο επίσημο κανάλι του «δικεφάλου» στο youtube.

Να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να πρωταγωνιστήσει στο Champions League με τη φανέλα της ομάδας θέλει ο Ντίμα Φιλίποφ.

Ο διεθνής πασαδόρος επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο στη Ρουμανία και δήλωσε χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του «δικεφάλου».

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί ξεκινάμε κάτι καινούργιο όλοι μας. Τα πράγματα όπως τα βρήκα είναι πάρα πολύ ωραία. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε μπροστά μας κάποιους στόχους που τους ξέρουν όλοι και είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή πορεία στο Champions League. Θέλουμε δουλειά, θέλουμε να έχουμε υγεία όλοι οι αθλητές και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ήθελα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ αφού είναι μια ομάδα που βάζει υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να αποδεχθώ την πρότασή του και να επιστρέψω».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x