Βόλεϊ

«Πιο επιδραστική αθλήτρια της γενιάς μας η Ρούξι - Δεν κρυβόταν ποτέ, ήθελε να παίξει ο γιος της στον Παναθηναϊκό»

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Πολυχρονοπούλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ξεχωριστή Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία «έφυγε» στα 46 της και στάθηκε στην κλάση της ως αθλήτρια, αλλά και στο μέταλλό της.

Η Δήμητρα Πολυχρονοπούλου έζησε όσο λίγοι δημοσιογράφοι τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου, λόγω της ενασχόλησής της με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ και μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εκλιπούσα.

Για την κλάση της αθλήτριας, τονίζοντας στην εκπομπή «Newsroom» και στον Τάσο Νικολόπουλο, ότι αποτέλεσε «την πιο επιδραστική αθλήτρια της γενιάς μας. Για χάρη της χιλιάδες αθλήτριες, κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς, από όλη την Ελλάδα, ξεκίνησαν το βόλεϊ».

Αναφέρθηκε στην πλούσια σε διακρίσεις καριέρα της, επισημαίνοντας ότι «έκλεισε την καριέρα της ονειρεμένα», καθώς αποχαιρέτησε με τίτλο.

«Δεν κρυβόταν ποτέ στις δηλώσεις της. Ήταν ειλικρινής και ντόμπρα, με αποτέλεσμα να έχει παρεξηγηθεί για τα λεγόμενά της», επεσήμανε η Δήμητρα Πολυχρονοπούλου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε πάρει το δίπλωμα προπονητικής, ότι ονειρευόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια ονειρευόταν ο γιος της, Φίλιππος (που είχε κάνει με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη), ο οποίος ασχολείται με το μπάσκετ, να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x