Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Μπλούμπεργκς ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Βλάντισλαβς Μπλούμπεργς, όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα.

Βολεϊμπολίστας του ΟΦΗ έγινε την Τρίτη ο Βλάντισλαβ Μπλούμπεργκς. Το κρητικό ΤΑΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Λετονού κεντρικού για τη συνέχεια της φετινής σεζόν, ώστε να διεκδικήσει τους στόχους του στη Volley League και στο Κύπελλο ανδρών.

Ο 24χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λιόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 24χρονος (1μ.98) διεθνής Λετονός κεντρικός Βλάντισλάβς Μπλούμπεργκς (Vladislavs Blumbergs), ο οποίος αποτελεί μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπλούμπεργκς, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά από εκείνες του διεθνούς διαγώνιου Γιώργου Τζιουμάκα και του Τούρκου ακραίου Αλτάι Ντεμιρτσί.

Ο διεθνής Λετονός κεντρικός, καρφώνει στα 345 και μπλοκάρει στα 325 και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στις μάχες πάνω στο φιλέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ αγωνιζόταν στη Γαλλία με τη Λιόν (ASUL Lyon Volley), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στη λετονική SK Jekabpils Lusi.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι΅: "Είναι για μένα μια νέα πρόκληση. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω ότι είναι πιθανό. Θα δουλέψω σκληρά για να τον βοηθήσω να τα καταφέρει".

Για το αν γνωρίζει κάτι από το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε ότι: "Ξέρω κάποια πράγματα για την ελληνική Λίγκα. Ο συμπαίκτης μου στην εθνική, Ερμάνς Έγκλεσκαλνς, που έπαιξε στον Ολυμπιακό, μου έχει μιλήσει και θα συζητάω μαζί του, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μετράω την άποψή του. Μου έχει πει ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα".

Για τον ΟΦΗ, ο Μπλούμπεργκς ανέφερε ότι: "Για τον ΟΦΗ μου μίλησε ο ατζέντης μου και είδα κάποια πράγματα από το ίντερνετ. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου".

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο Μπλούμπεργκς τίθεται αμέσως στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Κώστα Δεληκώστα και γίνεται προσπάθεια να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης στην Κηφισιά (17:30) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x