Βόλεϊ

Οικονόμου: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να κάνει πρωταθλητισμό»

Σεμνά και ταπεινά συνεχίζει για την κορυφή ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Απόστολος Οικονόμου.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού μοίρασε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου, που τόνισε ότι το «τριφύλλι» επέστρεψε για να κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όπως λέω πάντα, πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Εκείνες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πίστεψαν και γύρισαν το ματς. Κάναμε την ανατροπή παρά το γεγονός ότι είχαμε νεκρά διαστήματα, που είναι γνώρισμα μεγάλης ομάδας. Το στάτους του Παναθηναϊκού άλλαξε. Είχαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο από το Ρέθυμνο το 2008, αν δεν κάνω λάθος και το κάναμε ξανά εδώ σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έπαιξε καλά αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά για την κορυφή. Στο πρώτο σετ δεν ήμασταν σε καλό επίπεδο στο μπλοκ και στην άμυνα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x